Intranet si Extranet

Am folosit experienta noastra in tehnologia web pentru a produce un singur sistem, capabil sa gestioneze intranet-ul, extranet-ul si portal-ul dvs. pentru clienti. 

Pachetul nostru permite atât personalului si clientilor sa comunice si sa colaboreze prin intermediul unui sistem bazat pe web, care este accesibil pe Internet.

Prin crearea unui depozit centralizat pentru toate fisierele si documentatia corporatiei, sunteti capabili sa imbunatatiti eficienta organizatiei dvs. prin oferirea de informatii la cerere!

Cei mai multi proprietari de afaceri sunt prea ocupati cu administrarea afacerii lor zi de zi pentru a realiza cat de mult timp este pierdut inutil cu administrarea interna. Un bun intranet este ca trecerea de la dial-up pentru ADSL. Apreciezi cu adevarat beneficiile doar dupa ce ai facut schimbarea!

Prin introducerea unui sistem intuitiv care simplifica sarcinile zilnice de rutina, puteti fi sigur ca personalul va accepta upgrade-ul ca pe o schimbare bine-venita.

Prin reducerea blocajelor administrative puteti elibera resursele interne pentru activitatile mai importante, cele generatoare de venit. Evitati  propunerile necorespunzatoare sau vechi prin crearea unui mediu controlat si structurat care stabileste un nivel de standardizare si coerenta.

Intranet-urile si extranet-urile nu sunt doar instrumente pentru jucatorii mari. Ele sunt un instrument valoros pentru toate firmele care doresc sa promoveze colaborarea intre angajati si schimbul de informatii. Prin implementarea pachetului nostru de Intranet veti obtine acces imediat la o suita completa de instrumente remarcabile, care vor îmbunatati fiecare aspect al afacerii dvs.

Pentru clientii in cautarea de servicii web design, mai ales servicii de creare site, am creat proiectul creare.site, ce va ofera posiblitatea sa aveti un site complet administrabil pe platforma wordpress, la doar 123 euro.