Sisteme de facturare si plata online

Am redefinit modul in care clientii emit si platesc facturile prin combinarea tuturor proceselor offline plictisitoare într-un sistem web centralizat. Arhitectura accesibila a software-ului nostru ne permite sa personalizam functionalitatile de baza în conformitate cu cerintele dvs. individuale.

Cresterea exploziva a serviciilor broadband de Internet a dus la o schimbare dramatica a tehnologiei web. Desi la inceput era limitat doar la domeniul cercetarilor, astazi Internetul ofera o alternativa convenabila la orice aspect din viata de zi cu zi. Fie ca este vorba despre cititul ziarului pe 9AM sau despre plata unei facturi prin Internet banking, din ce in ce mai multi clienti au început sa profite de avantajele oferite de web.

Sistemul nostru de facturare online ofera clientilor dvs. optiunea de a-si plati facturile online. De asemenea, le ofera acces la o suita de resurse utile, care fac administrarea contului usoara. Din punct de vedere operational, sistemul nostru de facturare online va elibereaza resursele si reduce costurile, prin introducerea unei intregi game de facilitati noi:

  • Sistemul este gestionat si accesat prin intermediul unui portal web bazat pe un browser
  • Poate fi integrat direct cu pachetele de contabilitate terte
  • Optiuni de plata flexibile, inclusiv carduri de credit, cecuri, conturi, bpay si PayPal
  • Securitate a datelor, cu replicare automata si backup regulat
  • Instrumente avansate de raportare pentru a oferi o imagine imediata asupra performantelor
In cazul in care doriti o solutie completa de facturare online va recomandam aplicatia de pe site-ul facureaza.ro.

Pentru clientii in cautarea de servicii web design, mai ales servicii de creare site, am creat proiectul creare.site, ce va ofera posiblitatea sa aveti un site complet administrabil pe platforma wordpress, la doar 123 euro.