Aplicatii pentru mobil

Aplicatiile pentru mobil reprezinta ultima frontiera in domeniul dezvoltarii software, aflat in permanenta schimbare. Cu peste 2.9 miliarde de utilizatori de telefonie mobila, nu exista nici o indoiala ca tehnologia pentru telefonia mobila va deveni o extensie naturala pentru majoritatea aplicatiilor pentru afaceri. Ca raspuns la dezvoltarea exploziva a industriei de telefonie mobila, am format o echipa de specialisti dedicata proiectarii si dezvoltarii de aplicatii mobile de talie mondiala. Concentrandu-ne pe cele mai noi dispozitive mobile, va putem ajuta sa va transpuneti conceptul afacerii intr-o realitate comerciala.

Aplicatiile pentru mobil deschid usa unor noi oportunitati comerciale. Evolutia rapida a retelelor globale de comunicare au transformat telefoanele mobile din simple telefoane în dispozitive care pot fi folosite pentru a naviga pe Internet si sunt capabile sa ofere cele mai recente servicii bazate pe web. Fie ca este vorba despre o aplicatie mobile banking sau un localizator de restaurante care foloseste Google Maps, va putem oferi o solutie de calitate care va face ideea utilizabila.

Abordarea noastra pentru orice proiect este sa punem accent pe intelegerea cerintelor si destinatia aplicatiilor. Prin intelegere obiectivelor proiectului, putem folosi experienta noastra in domeniu pentru a va ajuta sa imbunatatiti sfera de aplicare a aplicatiei pentru a se potrivi mai bine cu cerintele pietei.

Daca doriti sa aflati ce implica traducerea conceptului dumneavoastra intr-o realitate comerciala, trebuie doar sa ne contactati. Vom face tot posibilul sa va raspundem în termen de 24 de ore.

Pentru clientii in cautarea de servicii web design, mai ales servicii de creare site, am creat proiectul creare.site, ce va ofera posiblitatea sa aveti un site complet administrabil pe platforma wordpress, la doar 123 euro.