Creare & Design Magazin Online

Solutiile noastre de eCommerce transforma un magazin online intr-un instrument simplu si usor de utizat de catre clientii dvs. Combinand o interfata cu design intuitiv, cu un motor e-Commerce  cu functionalitati extinse, transformam vizitatorii magazinului online in clienti fideli.

magazine onlineCu o experienta de 7 ani in domeniu si zeci de magazine online in portofoliu, avem expertiza si tehnologia necesara sa va putem asigura ca magazinul dvs. online va beneficia de o audienta si credibilitate sportita.

Creare Magazin Online de succes

Crearea unui magazin online de succes necesita o analiza si planificare minutioasa. Inainte de a porni procesul de creatie a unui magazin online, va recomandam sa efectuati cateva cercetari preliminare, pentru a determina viabilitatea strategiei alese de vanzare online pentru afacerea dvs.

  • Exista o piata pentru afacerea dvs. online? Cu toate ca ca exista aproape pentru orice tip de afacere un model Ecommerce de succes, exista anumite tipuri de produse sau servicii care sunt foarte potrivite pentru un magazin online.
  • Aveti preturile competitive? Cu toate ca pretul nu este totul, majoritatea cumparatori online adopta atitudinea "Magazinul e acolo, cumpar de aici. " Ei vor reverifica diferitele produse sau servicii prin metodele obisnuite, dar vor alege furnizorul lor online, incercand sa gaseasca cel mai bun pret posibil.
  • Ai resursele si procesele interne necesare pentru a facilita o afacere de succes online? Clientii fericiti revin si va ofera si recomandari. Cand vine vorba de Serviciul pentru clienti si de logistica, trebuie sa fiti siguri ca ii asigurati clientului o experienta de neuitat. Acest lucru insemana o distributie de incredere si asistenta profesionala pentru clienti.
  • Esti implicat serios in lansarea unui magazin online de succes? Peste 95% din magazinele online esueaza. Din restul de 5%, foarte putine fac trecerea de la un magazin nou creat la o afacere infloritoare. Din pacate multi manageri traiesc cu iluzia ca un site eCommerce ofera o cale ieftina si usoara pentru afacerea sa- nimic nu poate fi mai fals. Daca strategia ta de e-commerce nu este atent planificata si executata, este putin probabil sa reuseasca.

Solutii personalizate pentru Magazine Online

Cu toate acestea spuse, o solutie magazin online poate fi o oportunitate profitabila si scalabila pentru afacerea dvs. In ultimii 7 ani am fost implicati in crearea de siteuri  magazine online ( eCommerce, Shopping Cart - Cos de Cumparaturi)  pentru diferite tipuri de magazine online, si toate solutiile noaste au dezvoltat rapid afacerile clientilor nostrii.

Prin dezvoltarea unei strategii individuale si oferind o solutie de top de eCommerce, clientii nostri realizeaza vanzari online de peste $10 000 000. In majoritatea cazurilor, solutia noastra de magazin online a transformat magazinul clientului in cea mai importanta sursa de venit pentru afacerea lui.  Pentru ca noi credem cu tarie in procesele si metodologiile noastre, suntem parteneri in prezent in diferite domenii de activitate cu unii din cei mai promitatori clienti ai nostri.

Daca doriti sa aflati mai multe despre cum putem deveni partenerul dvs., pentru a crea si construi cea mai buna solutie de Magazin Online pentru afacerea dvs, va rugam sa ne contactati .

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa verificati site-ul creat special pentru serviciile de creare magazin online : magazin-online.com