Software ca serviciu (SaaS)

Software-ul ca serviciu (SaaS) este un nou serviciu care destabilizeaza o industrie foarte sigura pe sine. In ciuda cresterii rapide a pietei SaaS, multi oameni au dificultati in a intelege cum poate fi aplicat acest model pentru a obtine o alternativa mai rentabila si eficienta pentru afacerea lor.

Conceptul este simplu si atractiv - in loc sa optati pentru o aplicatie software care este instalata pe o retea locala , cum ar fi un pachet CRM sau de contabilitate, platiti o mica taxa de licenta pentru o solutie similara bazata pe web gazduita pe un server controlat.

Cum poate SaaS sa va ajute in gestionarea afacerii dvs.? In termeni simpli, Saas este modelul viitorului! Imbunatatiri rapide în infrastructura broadband au ajutat Saas sa evolueze dintr-un vis al anilor 90 intr-o solutie viabila din punct de vedere comercial, pentru aproape orice tip de afacere. Cand pui in balanta toate beneficiile, devine destul de clar faptul ca Saas este un model de afaceri demn de luat în considerare:

  • Fiabilitate crescuta datorata unui mediu de gazduire controlat reduce posibilitatea de a avea probleme cu serverul local
  • Reducerea cheltuielilor, ca urmare a unui mediul IT simplificat
  • Modelul de pret 'pay per seat' ofera o optiune mai accesibila si scalabila
  • Taxele de licenta lunare sau anuale pot fi calculate direct
  • Actualizari curente instalate pe serverul controlat va asigura ca rulati mereu cea mai noua versiune a aplicatiei pentru afacerea dvs.

Daca doriti sa adoptati modelul SaaS pentru o anumita aplicatie, am fi incantati de posibilitatea de a va afla si impartasi ideile. Daca aveti deja pregatit un rezumat, am fi bucurosi sa va oferim o evaluare orientativa a costurilor.

Pentru clientii in cautarea de servicii web design, mai ales servicii de creare site, am creat proiectul creare.site, ce va ofera posiblitatea sa aveti un site complet administrabil pe platforma wordpress, la doar 123 euro.