Procesul de Web Development

proces creare site

Acum ca designul site-ului a fost realizat de echipa noastra de creatie si acceptat de dvs, e timpul sa trecem la urmatorul pas, dezvoltarea.

In prima faza a procesului  de web development, trebuie sa stabilim cum doriti sa folositi situl, dupa ce acesta este publicat online.

  • Doriti sa comercializati produsele cu ajutorul unui sistem de ecommerce (comertul electronic) ?
  • Doriti sa puteti modifica contnutul site-ului 24/7, prin utilizarea unui sistem de  content management system?
  • Doriti sa primiti mesajele de la vizitatorii site-ului dvs pe adresa de email ?
  • Doriti ca site-ul dvs sa aiba sectiuni protejate ?
  • Doriti sa gestionati produsele, utilizatorii, comenzile, tarifele de transport si alte date ?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care avem nevoie de raspunsuri pentru a intelege cum sa dezvoltam site-ul dvs. Se va lua in considerare toate functionalitatile de care aveti nevoie si v-om anticipa cum se va dezvolta site-ul in timp  astfel incat sa putem concepe solutia web, pe baza acestor detalii.

Cu Attitude Agency ca partener web developer, pentru afacerea dvs online, beneficiati de cele mai bune practici , cod de programare, un suport rapid si gratuit, reactii rapide la cererile dvs, profesionalism, metode de programare clare si optime pentru motoarele de cautare, etape de dezvoltare stabilite si capacitatea de a discuta despre necesitatile dvs clar si concis in limba romana si engleza (limbajul tehnic este folosit doar intre programatori).

Pentru clientii in cautarea de servicii web design, mai ales servicii de creare site, am creat proiectul creare.site, ce va ofera posiblitatea sa aveti un site complet administrabil pe platforma wordpress, la doar 123 euro.