Brand Design Proces

brand design
Brand-ul este modul in care doresti ca afacerea ta sa vorbeasca publicului tau. Limba, culorile, emotiile, sentimentele, cultura, reactiile, experienta, si memoria creeaza ti va mentin audienta.

Attitude Agency va poate descifra cerintele brand-ului dvs, prin procesul de brand design. Vom determina ce doriti sa spuneti, ce imagine vi se potriveste si reactiile pe care le asteptaţi de la potentialii clienti, clientii actuali şi concurenta.

Si apoi trecem la treaba - uitandu-ne la business-ul dvs echipa noastra de creatie impreuna cu cea de marketing  vor concepe o strategie de brand, imaginea brand-ului  si un spectrum de culoari.

Va prezentam analiza noastra si vom trece la design-ul de brand - punand accent pe modalitatile în care brand-ul dvs va fi publicat, comercializat si promovat catre publicul dvs. Conceperea si design-ul brand-ului va fi intensa, bine analizata, creativa si inteligenta - valorificand adevarata esenta a ofertei dvs, obtinand in o reactie si provocand un raspuns.

Pentru clientii in cautarea de servicii web design, mai ales servicii de creare site, am creat proiectul creare.site, ce va ofera posiblitatea sa aveti un site complet administrabil pe platforma wordpress, la doar 123 euro.