Portofoliu
 

SIMONA's

magazin simonas

Despre: Pornit inca din anul 2008, proiectul nu se raporteaza la numele "Simona" ca la un brand banal ci pune mare pret pe calitate, eleganta si spirit luxuriant. Calatorind in mai multe colturi ale lumii, mereu in cautarea unor produse prin care sa reliefeze tematica magazinului sau, Simona ajunge sa contureze mai multe game de produse care astazi sunt vandute sub egida SIMONA's, un brand care se adreseaza clientilor sai fideli din intreaga tara.

SIMONA's a devenit, treptat, un brand de lux, alegerea atenta a fiecarui produs si oferirea lui alaturi de servicii de cea mai buna calitate atragand privirile tuturor clientilor care doresc sa se respecte si sa fie respectati. In clipa de fata, SIMONA's opereaza in numai putin de doua locatii, magazinele din Bucuresti receptionand anual zeci de mii de clienti. Se pune pret pe tendinte cat mai ales pe lucruri sau obiecte menite sa rascoleasca amintirile, sa surprinda placut prin emotii si sa aduca un plus de culoare si de fericire in vietile voastre.

Atat magazinele fizice cat si magazinul online aduce laolalta produse ale unor branduri faimoase precum Ritzenhoff, Kosta Boda sau Alessi, acestea facand trecerea dintre realitatea cotidiana si creatiile unor designeri celebri precum Karim Rashid, Asa Jungnelius sau Philip Starck. De ce sa comandati produse din cadrul magazinelor SIMONA's? Pentru ca toate colectiile se adreseaza clientilor selectivi, persoane care cunosc detalii din traditia si cultura unei anumite zone geografice dar si care sunt curent cu noile inovatii ale domeniului.

Proiectul SIMONA's a ajuns in cadrul agentiei noastre de web design la inceputul acestui an, proprietarul dorind implementarea unei solutii de comert electronic prin care procedura de achizitie a produselor disponbile in magazinele fizice sa poata fi la indemana oricarui utilizator de internet. Pornind de la o solutie Cs-cart personalizata, am conceput un design in stransa concordanta cu domeniul de activitate al magazinului, numeroasele facilitati incluse ajutand atat la managerierea facila a produselor cat si la o achizitie posibila atat de pe dektop sau laptop, cat si de pe smartphone sau tableta. Intreaga structura a magazinului este una minimalista, usor de parcurs, in timp ce platforma dispune de optimizare SEO inclusa, o facilitate indispensabila pentru un magazin lansat in 2015.

Client: Almarom Limited SRL

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: CsCart v4.2