Portofoliu
 

Proiecte Case

proiecte case

Lora Construct, o companie prezenta in mediul online prin intermediul site-ului lora.ro, a dorit sa detina un proiect axat indeosebi pe prezentarea proiectelor de case in cele mai mici detalii, in special a celor de dimensiuni reduse, care dispun de parter si mansarda. In conformitate cu dorintele clientului nostru, am implementat un design prin intermediul caruia afisarea continutului dedicat utilizatorului sa se faca intr-o maniera cat mai organizata, parcurgerea informatiilor de baza realizandu-se extrem de rapid. Astfel, fiecare proiect de locuinta dispune de o pagina proprie in care va sunt oferite galerii de imagini cu planurile pentru fiecare etaj cat si fotografii cu faza finala a proiectului sau informatii concrete publicate de catre arhitect.

La baza acestui site sta un CMS care detine un panou de administrare intuitiv, manegerierea continutului fiind posibila prin intermediul catorva pasi usor de parcurs. Astfel, fara a detine cunostinte temeinice in materie de programare sau management al paginilor web, adaugarea si modificarea informatiilor unui proiect de locuinta se face rapid, direct de catre proprietarul site-ului. Fiind o solutie de manageriere a continutului, site-ul realizat de echipa Attitude reprezinta solutia ideala pentru orice posesor al unei afaceri online care doreste sa isi gestioneze cu usurinta fiecare sectiune.

In font-end, zona disponibila utilizatorului, site-ul este impartit in mai multe sectiuni pentru a putea oferi vizitatorului posibilitatea unei parcurgeri facile a fiecarui proiect. Se disting mai multe categorii de produse precum si un formular de cautare prin intermediul caruia veti regasi cu usurinta proiectele care se pliaza perfect pe necesitatile dumneavoastra. Odata ajunsi in pagina invidividuala a proiectului, veti observa o organizare fara cusur a informatiei, atat a datelor tehnice cat si a materialelor descriptive sau a galeriei multimedia.

Alaturi de realizarea efectiva a site-ului, Agentia Attitude a oferit consultanta in vederea definirii unei campanii de promovare online si ofera solutii de mentenanta pentru ca actuala platforma sa fie actualizata constant cu informatie utila si sa ofere vizitatorilor noi proiecte de locuinte.

Client: Lora Construct

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: Wordpress 4.2