Blog
2010 07 Jul

Web site-ul firmei dvs are nevoie de un reDesign?

Daca detineti un website cu un design care din anumite motive nu corespunde cu ceea ce va doriti sau nu va ofera rezultatele asteptate, atunci ar trebui sa luati in considerare un reDesign al website-ului dvs. Pot fi destule aspecte care trebuiesc inbunatatite iar un redesign este intodeauna binevenit.

Orice vizitator trebuie sa poata avea acces la informatii rapid, si sa ajunga la pagina pe care o cauta in mai putin de 3 click-uri de la pagina de home. Multe site-uri sufera prin folosirea de imagini in meniuri care nu pot fi indexate de motoarele de cautare, si ar trebui convertite in pagini pe structura css, pentru o viteza maimare de incarcare si o optimziare mai buna. Daca site-ul dvs sufera printr-o structura inadecvata de navigare, ganditiva serios la un redisign.

Contentul este cel mai important aspect in oferirea informatiilor despre compania dvs sau serviciile/produsele oferite. Dupa o perioada de timp, acelasi content folosit, nu mai genereaza interes din partea vizitatorilor si trebuie inbunatatit. Re-scrieti contentul intr-o maniera mai atractiva si mai speciala. Puteti adauga la contentul nou si un design pe masura, astfel incat ideea generala sa fie a unui site imbunatati prin un web design adecvat si un content atractiv.

De foarte multe ori un site nu este conceput si nu are un design pentru optimizat pentru motoarele de cautare. 90% dintre site-urile cu un design efectuat de amatori, sufera enorm in motoarele de cautare. Pentru a atrage maximum posibil de traffic, in primu rand un site trebuie sa fie search engine frendly si fara erori de programare. Putine din site-urile actuale sunt concepute cu o strategie de marketing la baza, astfel incat un reDesign al website-ului dvs este intodeauna benefic.

Website-uri cu design invechit , dar care au un trafic destul de bun, au o conversie in scadere, si asta datorita faptului ca nu mai genereaza interes din partea vizitatorilor. Trebuie sa tineti pasul cu tendintele de design din anul respectiv, astfel incat sa aveti garantia ca afacerea dvs pe net genereaza profit tot timpul.

Un site care se incarca greu, afecteaza mult pozitionarea in search egnines. Site-urile in flash, cele cu poze mari, erori de cod, filme, servere slabe, genereaza o viteza mai mica de incarcare a paginilor.

Daca considerati ca un singur aspect prezentat mai sus, corespunde si website-ului dvs, fie el ca web design, programare sau structura, ar fi timpul sa cautati o firma de web design care sa va ofere un reDesign adegvat, bazat pe o strategie de online marketing, cu un content atractiv, si sa oferiti imaginii dvs onlineun implus de care avea nevoie.

scris de