Blog
2010 31 May

Web Design - Pictura unei pagini web

Web Designerii nostri va vor spune, daca vreti sa stiti totul despre un design de pagina web, ca trebuie sa studiati pictorii clasici ca Michelangelo, Raphael sau Johannes Vermeer.

O pagina web este ca o pictura, atrage privirea catre punctele de interes. In cazul unui website este denumit "call to action". Daca analizati orice pictura clasica si o impartiti atat orizontal cat si vertical, in locul in care punctele se intersecteaza, vezi observa punctele de interes.

Aceste puncte apar de obicei unde culorile sunt mai luminoase si se imbina cu perspectiva. Aceste detalii incearca sa va atraga atentia asupra iamginii si sa va acapareze interesul. Culorile calde, rosu, portocaliu sau purpuriu aduc detaliile in fata, in timp ce culorile precum albastru sau verde le duc in fundal.

Un website trebuie sa fie echilibrat prin folosirea de zone intunecate completate cu cele luminate, linii drepte fracmentate vizual si fara o aglomerare a imaginii de ansamblu cu prea multa actiune. Daca pagina web este o combinatie armonioasa de forme, culori si linii, veti castiga automat atentia vizitatorii website-ului dvs.

O pagina web cu design profesional va ajuta foarte mult in convingerea potentialilor clienti, ca oferiti servicii de calitate, inainte de a citi un singur cuvant despre dvs.

 

scris de