Blog
2009 19 Aug

In timpul crizei financiare, web design-ul este o investitie inteleapta

In timpul crizei financiare, web design-ul este o investitie inteleapta pentru orice afacere.

In plina recesiune , sa cheltui bani pe web design poate parea o idee nebuneasca. Dar pentru multe afaceri, acesta este un moment prielnic sa investeasca in propriul website - sa actioneze acum le poate oferi mai multa siguranta decat sa astepte sfarsitul recesiunii.

FRICA NE FACE SA VREM SA NE ASCUNDEM

Recesiunile sunt inspaimantatoare - nimeni nu stie ce se va intampla, cat de rau ne va fi, sau cand se va sfarsi. Reactia noastra fireasca este sa ne ascundem - sa amanam orice proiect, sa blocam lichiditatile, si sa stam deoparte intr-un loc caldut pana cand trece necazul. Investitia in web design nici nu intra in discutie.

LIPSA DE REACTIE NU OFERA SIGURANTA

Sa te ascunzi este oare cea mai sigura alegere? In mod cert, pentru anumite firme este - cele care isi inchid afacerile si cele care pot supravietui nelimitat din contractele existente. Insa pentru companiile care vor sa ramana competitive pe piata pe parcursul crizei, si sa iasa invingatoare la sfarsit, lipsa de reactie in aceste momente poate fi periculoasa.

INVESTITIILE INTELEPTE POT INTARI AFACEREA DUMNEAVOASTRA

In vremurile bune, multe firme puteau sa conteze pe faptul ca urmau sa le intre pe usa clienti, desi acestia nu erau foarte familiarizati cu firma lor. Pe internet, aceasta atitudine pare sa fie " de complacere " - website-ul e " indeajuns de bun " , daca nimeni se plange de el.

Acum ca toata lumea reduce cheltuielile, clientii sunt mai selectivi cu cei de la care cumpara - si concepte precum " Asistenta Clienti " redevin la moda. Daca vreti sa va pastrati clientii in climatul existent al pietii, conceptul " indeajuns de bun " nu va fi suficient . O investitie inteleapta in imbunatatirea experientei clientului fata de serviciile oferite de firma dumneavoastra poate face diferenta dintre a fi cel mai bun in domeniu sau doar un alt concurent.

LOC PENTRU IMBUNATATIRI

Cele mai multe website-uri pot fi imbunatatite, dar la ce fel de schimbari ne referim ?
Iata cateva sugestii.

Puteti cere un design al site-ului care sa aiba ca obiectiv principal utilizatorul final, in concordanta cu cercetarile de marketing facute pe acest subiect. Sau puteti concepe o strategia bazata pe continutul site-ului si apoi sa refaceti arhitectura informationala in jurul acestei strategii. Ati putea de asemeni sa va asigurati ca folositi standardele obisnuite ale internetului.

MERITA INVESTITIA

Merita oare sa dai bani pe webdesign,acum cand sunt atat de putini? Depinde in ce situatie va aflati, insa noi credem ca ar trebui sa va ganditi bine la asta.

Un proiect de web design poate parea scump la inceput - dar cand se lucreaza in colaborare, o mare parte din costurile acestui proiect reprezinta exact cat timp aveti disponibil. Si intr-o criza financiara, aveti mai mult timp liber. Adaugati si faptul ca cel mai probabil competitia Dvs. a inghetat orice cheltuieli, si sunteti pe cale sa obtineti un avantaj competitiv considerabil.

DACA VA INTERESEAZA, CONTACTATI-NE

Daca vi se pare ca avem ceva dreptate, de ce sa nu beneficiati de o estimare gratuita in ceea ce priveste prezenta Dvs online? CONTACTATI-NE pt. detalii.

scris de

Maria Calangiu Admin