Blog
2010 07 Jun

De ce o Agentie WEB?

Multe persoane, mai ales proprietarii de firme mici, prefera sa se ocupe singuri de web design-ul site-ului lor, in locul parteneriatului cu o firma de web design, pentru a economisii bani. Chiar si companiile mari cateodata prefera sa angajeze web designeri fara ca acestia sa fi demonstrat ca pot oferii servicii de web design profesional.

In cazul in care ai nevoie de un website, cauti o firma de web design, folosesti un prieten web designer sau incerci sa-ti faci singur design-ul ? 

Depinde foarte mult de importanta pe care o acorzi site-ului tau. De ce ai nevoie de un website, in primul rand, si cata importanta are acest site pentru afacerea ta? Pentru succesul afacerii tale pe net, e foarte important ce design are site-ul tau si cum e organizata informatia pe site. Cand te uiti la un website, iti creezi impresia ca e foarte simplu de creat, dar in timp vei realiza ca nu e. Cu toate ca poti foarte usor crea un site folosind serviciile gratuite, e foarte greu sa oferi o imagine profesionala si fara aceasta imagine care sa inspire credibilitate, vizitatorii nu o sa-ti acorde increderea lor.

E foarte usor sa realizezi daca un site a fost creat de un web designer amator, sau chiar de propietar, si nu de o firma de web design. In acest caz, cand vizitatorul realizeaza ca afacerea sau persoana care detine situl nu si-a permis sa investeasca bani in imaginea lor, si a preferat sa lcureze cu amatori, atunci conversia traficului dispare instant, atat timp cat vizitatorii in ziua de azi se feresc de amatori. Cum te simti intr-o clinica medicala, in care medicii lucreaza in blugi, nu-ti explica nimeni unde si ce analize trebuie sa faci, nu gasesti receptia, ....

O firma de web design, in special o firma cu experienta bogata in solutii de web design profesionale, ofera servicii complete de web design si te ajuta sa-ti pornesti afacerea oferind-uti sfaturi din experienta si expertiza lor. Lucruri simple ca, paleta de culori, structura, pozitionarea textului si a pozelor, organizarea continutului, navigarea in site, meniul, ... pot transforma site-ul tau intr-o afacere de succes sau o pot falimenta. 

Decizia iti apartine, fie ca vei dori sa lucrezi cu o firma de web design, sa-ti creezi site-ul singur sau sa lucrezi cu un web designer amator, pentru a avea succes online si un site care sa inspire credibilitate si profesionalism, ai nevoie de o firma serioasa de web design. In final, "You get what you pay for!".

scris de