Blog
2010 25 Mar

De ce aveţi nevoie de un redesign al site-ului?

Deci, aveti un site care se presupune a genera incasari calitative ridicate. Este adevarat acest lucru? Bun, daca raspunsul este "Da". In cazul in care raspunsul este "Nu", atunci este timpul pentru a oferi o atentie imediata site-ului dvs. Puteti stabili singur daca site-ul dvs. are nevoie de un serviciu de redesign in acest stadiu, sau nu? Aici este metoda de a o face.

 1. Aruncati o privire atenta la site-ul dvs. considerand ca nu sunteti proprietarul acestuia ci mai degraba un vizitator. Ce simtiti? Are design-ul site-ului dvs. un impact asupra dvs.?
 2. Pot meniurile importante de navigatie si link-urile de pe site-ul dvs. sa fie localizate cu usurinta?
 3. Este site-ul dvs. improspatat cu cele mai recente actualizari si un aspect contemporan in acelasi timp neavand  imagini invechite sau o tema culoare sau design de layout?
 4. Are site-ul dvs. succes in portretizarea unei ilustrari experte?
 5. Este site-ul dvs. compatibil cu toate browser-ele moderne?
 6. Poate design-ul site-ului dvs. sa concureze la fel de bine cu site-ul dvs. concurent?

website re-design

 

Daca ati raspuns "Nu" la toate sau la majoritatea intrebarilor de mai sus, atunci un redesign eficient al site-ului este raspunsul.

Este demn de luat in considerare faptul ca toate procesele de redesign ale site-ului si imbunatatirea aspectul acestuia, este o necesitate la anumite lacune. Exista mai multe motive care pot justifica comentariile mai sus mentionate.

 1. Actualizarea site-ul dvs. arata mai atragatoare pentru vizitatori - componenta cea mai importanta pe care trebuie sa o luati in considerare, este design-ul de layout al site-ului. Grafica, imaginile, culorile si fonturile utilizate in site trebuie sa dezvaluie toate, elementul estetic al modelului. Daca site-ul dvs. nu respecta standardele de mai sus, un redesign al site-ului este foarte recomandat pentru a beneficia de pe urma lui.
 2. Link-urile administrabile pe site-ul dvs. - Meniurile principale de navigare trebuie sa fie amplasate in asa fel incat sa fie vizibile cu usurinta de catre vizitator. Daca aceste link-uri sunt greu de gasit pe site, acesta tinde sa irite vizitatorul care este mult mai probabil sa se indeparteze de la site-ul dvs. pe site-ul dvs. concurent. Usurinta de a localiza link-uri va oferi vizitatorilor informatiile dorite pe care acesta le cauta. In cazul in care site-ul actual are mesajul necesar ascuns si irita vizitatorul in gasirea de informaţii, atunci un redesign al site-ului este o solutie cheie pentru a atrage mai multi vizitatori catre site-ul dvs..
 3. Dezvoltarea unui stil propriu pentru site-ul dvs. - Stilul site-ului dvs. este un alt factor foarte important. [Pot fi mai multe lucruri | sunt mai multe lucruri | pe care le cautati si dorinta de a le implementa in site-ul dvs. Dar, in acelasi timp trebuie sa tineti cont de faptul ca stilul trebuie sa fie similar aspectului, cum ar fi tipul activitatii dvs. sau tipul de vizitatori care  frecventeaza site-ul dvs. Cel mai important Pagina de start a site-ului dvs. trebuie sa clarifice nevoile dvs. de afaceri actuale. In cazul in care site-ul nu are tinteste corespunzator cu privire la cerintele afacerii dvs. sau daca ati promovat un serviciu sau ati adaugat  produse noi, redesign-ul site-ului ar trebui sa fie gandit in asa fel incat sa se reorganizeze informatiile utilizabile pe site in vederea transmiterii acestui mesaj precis si eficient catre vizitatori.
 4. Stabilirea site-ul dvs. intr-un mod adecvat - Formularea de informatii disponibile pe site-ul dvs. este necesara. In cazul in care informatiile nu sunt organizate in mod corespunzator pe intreg site-ul, atunci ar trebui sa fie organizate astfel incat vizitatorii sa-si imagineze gasirea de  informatii necesare, atunci cand se intampla sa viziteze site-ul dvs. In cazul in care estimarea site-ului intampina dificultati in a gasi informatii, optiunea ideala in acest caz pentru dvs., ar fi sa se opteze pentru un redesign global al site-ului.
 5. Luati in considerare site-ul dvs. concurent - Industria este in continua schimbare. Site-ul dvs. trebuie sa tina pasul cu concurenta, nereusind acest lucru  se poate incheia in situatia ca vizitatorii dvs. sa tinda sa se mute foarte confortabil de la site-ul dvs. pe site-ul dvs. concurent. Daca site-ul dvs. este mai vechi de 1.5 - 2 ani, acesta va fi, de asemenea din punct de vedere tehnologic invechit si nu va fi capabil de a lupta cu site-urile avansate. Cand se intampla astfel de lucruri, re-design-ul site-ului dvs. se poate transforma intr-un enorm succes.


Putem concluziona astfel ca, un redesign al site-ului este intotdeauna benefic, daca doriti sa faceti ca sansele de reusita in afaceri si vanzarile asteptate sa se amelioreze. Avand site-ul reproiectat grafic va va oferi un mare avantaj, nu numai intr-o actualizare atragatoare pentru vizitatori, dar, de asemenea, poate adauga un stil aparte site-ului dvs., care poate fi extrem de avantajos. Mai mult, aceste elemente se vor adauga la nota de profesionalism a site-ului dvs., care este purtatorul de cuvant de baza al afacerii dvs. catre milioane de vizitatori.

scris de