Blog
2013 04 May

Solutie Completa de Magazin Online, la preturi accesibile

Am lansat magazin-online.com pentru a veni in intampinarea celor care isi doresc un magazin online profesional, cu bugete mai mici. Primim zilnic cereri de oferta creare magazin online, si datorita faptului ca potentialii clienti ce-s doresc un magazin virtual, nu inteleg exact ce implica crearea si dezvoltarea unui magazin, am decis sa lansam un site specializat in crearea si dezvoltarea magazinelor online.

Prin lansarea site-ului magazin-online.com speram sa oferim raspunsuri rapide, informatii detaliate cat si posibilitatea proprietarilor de magazine sau celor ce-s doresc un magazin, sa aiba acces la detaliile despre functionarea si mentenanta unui magazin.

Solutia software folosita este bazata pe platforma cs-cart, una din cele mai bune solutii ecommerce, si cea mai buna in raport calitate/pret. Sub denumirea SmartShop, solutia ofera toate functionalitatile unui magazin virtual, astfel incat orice client poate beneficia de functionalitatile unei solutii performante.

De peste 6 ani dezvoltam magazine online pe structura Magento, Cs-cart si Interspire. Cum interspire a devenit BigCommerce, si solutia este disponibila doar cu un abonament lunar, iar magento este o solutie prea greoaie si complexa pentru un magazin clasic, cs-cart este solutia aleasa pentru magazin-online.com

Am adaugat diferite imbunatatiri, add-ons si modificari in scopul imbunatatirii performantei si utilizarii solutiei, astfel incat atat administrarea cat si procesul de cumparare sa se desfasoare simplu si rapid. Totul la preturi accesibile. Pentru clientii in cautarea de pret magazin online, oferim 4 versiuni, ce includ solutia software, design (template sau personalizat), cat si servicii de suport. Am adaugat si o versiune gratuita, pentru cei ce-s doresc sa testeze diferite platforme ecommerce.

Preturile sunt "one time", sau "pe viata", fara costuri lunare sau anuale. In acest fel orice doreste un magazin virtual, il poate avea in 4 zile incepand de la 499 Euro.

Cs-cart este 100% open-source, astfel incat proprietarul nu depinde niciodata de agentia noastra, isi poate modifica magazinul cum si cu cine doreste. Consideram ca dependenta de o agentie de web design, nu este necesara si nici recomandata in dezvoltarea unei afaceri online, de aceea oferim doar solutii open source.

Pentru clientii cu cerinte complexe, agentia noastra ofera in continuare servicii de creare si dezvoltare, pe solutii ecommerce, Magento si Cs-cart, indiferent de complexitatea cerintelor. Daca bugetul dvs este minim, atunci puteti comanda o versiune, in functie de preferintele dvs, de pe magazin-online.com

Daca sunteti in cautarea unei solutii profesionale cu design personalizat, va rugam sa ne contactati.

scris de

Cristian Butaru Project Manager