Blog
2010 13 Sep

Beneficiile unui Magazin Online Open Source

Vrem servicii web design de magazin online pe solutie open source! Ce solutie ecommerce recomandati?
Aceasta este prima intrebare pe care toti clientii nostrii din europa o au pentru proiectele de web design, magazin online sau site de prezentare.

De ce Magazin Online Open Source?

Daca solutia pe care compania dvs o foloseste pentru un magazin online este custom, ce faceti in cazul in care firma de web design intra in faliment ?

Nimic!!!

Daca solutia dvs are anumite probleme, sau pur si simplu apare o eroare, afacerea dvs online nu mai exista!

Este foarte greu, si destul de scump, ca altcineva sa va poata modifica codul custom, pentru ca in primul rand trebuie sa inteleaga codul, sa-l rescrie daca este cazul, si sa faca modificarile necesare. Asta daca codul nu este cripatat! Iar costurile sunt pentru aceasta munca sunt foarte mari.

Daca pentru o modificare minora, de ex, adaugarea unei noi companii de shipping, firma de web design va factureaza o suma foarte mare, ce faceti?

Nu puteti refuza pretul, pentru ca altcineva nu va poate oferii serviciile respective.

Puteti doar accepta. Iar acel pret mic, pentru un magazin online, in timp, nu mai pare asa de mic ! Si creste, creste, pana cand veti realiza ca ati investit extrem de mult, iar firma de web design v-a pacalit!

Cu o solutie de magazin online, sau site de prezentare, open source, aveti oricand posibilitatea sa cereti altei firme de web design, sa va ofere servicii pentru magazinul sau site-uldvs.

Sfatul nostru este sa folositi tot timpul o solutie open source pentru un magazin online sau site de prezentare, iar doar anumite aplicatii web sa fie custom, iar pentru acestea sa cereti sursele, necriptate!

scris de

Cristian Butaru Project Manager