Blog
2013 01 Nov

Cum sa faci ca site-ul tau sa iasa in evidenta printre ultimile tendinte

Ati muncit din greu ca sa creati un website excelent, de inalta calitate, ce reflecta cele mai recente si cele mai performante trenduri in materie de tehnologie, implicand continut si design. S-ar putea sa fiti fericit pentru aceasta situatie, dar oare arata mai bine decat competitia din domeniu? Mai mult decat atat, puncteaza toate tag-urile potrivite cu publicul dvs.? Aveti nevoie sa faceti ceva de asa maniera incat site-ul dvs. sa iasa in evidenta, cu toate astea fiind eficient si apeland la technologia actuala si la tendintele dictate de consumatori. Suna complicat? De fapt este foarte simplu. In cadrul acestui articol, veti afla cum sa faceti site-ul dvs. sa iasa in evidenta printre cele mai recente tendinte.

Panificati inainte de design

Site-ul dvs. reprezinta unul dintre cele mai importante investii de afaceri pe care le veti face vreodata. Astfel, demararea pripita a actiunii de design, pe baza unui capriciu, va conduce, probabil, la regret si scaderea vanzarilor pe parcursul drumului. Un site de succes incorporeaza numeroase elemente, care trebuie sa se lege impreuna in mod perfect. Luati in considerare ofertele produsului dvs., brand-ul, modelul dvs. de afacere si strategiile de marketing de pe termen scurt si lung. Schitati-va o reprezentare vizuala a structurii paginii web ( un cadru de baza) pentru site-ul dvs. si apoi incorporeaza elementele,  pe rand inainte de a demara creatia propriu-zisa. In cazul in care abordarea de design se realizeaza cu atentie si cu toate aspectele in minte, veti imbunatati considerabil sansele de publicare a unui site eficient, ce se ridica la nivelul asteptarilor si care, cu adevarat, sa fie vizibil.

Este important sa il faceti sa fie personal

In cazul in care va doriti un site care sa prezinte valoarea unica a companiei, includerea unor fotografii suprautilizate, nu este calea cea mai sigura pe care trebuie sa mergeti. Individualizati-va site-ul prin realizarea unor fotografii prefesionale, care sa reflecte viziunea si brand-ul, pe care doriti sa le promovati. Realizati si publicati videoclipuri ce prezinta valoarea afacerii dvs. din punctul personal de vedere. Aceste elemente vor produce rezultate mult mai bune, decat graficele generice sau pozele perimate cu zambetele vanzatorilor. Majoritatea consumatorilor sunt suprasaturati de lucrurile standard, clasice, iar cei mai multi dintre ei doresc sa vada in fiecare produs sau serviciu, originalitatea/ inovarea.

Angajati profesionisti

Daca nu sunteti web designer si copywriter desavarsit, nu incercati sa construiti un website. Site-ul dvs, reprezinta o reflectare directa a afacerii si brand-ului pe care le promovati. De aceea, aveti nevoie sa construiti o prezenta online care sa straluceasca, cu un continut captivant, care sa rezoneze cu vizitatorii dvs. si sa ofere o adevarata experienta interactiva, care sa va fidelizeze clientii, determinandu-i sa se intoarca mereu la oferta dvs. Angajati profesionisti experimentati si gestionati cu atentie eforturile lor. Colaborarea eficienta va produce rezultate vizibile si durabile.

Implica publicul dvs. tinta

Iti iubesti site-ul. Prietenii dvs. au, de asemenea, o parere extraordinara cu privire la acesta. Cu toate acestea, asta nu inseamnca ca piata tinta iti va iubi website-ul, in asemenea masura. Daca doriti sa atrageti si sa va implicati publicul tinta, trebuie sa va proiectati site-ul, avand acest aspect in minte. Realizeaza cercetari de piata si adaptati-va elementele, astfel incat sa corespunda cu dorintele si nevoile clientilor.

Obtineti Feedback

Nimeni nu cunoaste mai bine publicul tinta decat, surprinzator, insusi publicul dvs. tinta. Daca va doriti, cu adevarat, sa fiti mereu cu un pas inaintea competitorilor dvs., aveti nevoie sa cunoasteti, cu exactitate, ce elemente functioneaza si ce elemente necesita anumite imbunatatiri.  Asadar, aplicati sondaje de opinie, puteti supune publicul tinta la un vot si, mai mult decat atat, puneti intrebari. Raspunsurile va vor ajuta, cu siguranta, sa va personalizati website-ul, astfel incat sa iasa in evidenta si sa corespunda cat mai bine cu cerintele clientilor.

Construirea unui status-quo website, nu va va face sa fiti observati sau sa obtineti rezultate. Dar, cu o planificare corecta si concentrare, website-ul dvs. poate sa imbratiseze cele mai recente tendinte si sa iasa in evidenta din multime.

scris de

Ivan Ana-Maria seo executive