Search Engine optimization

Content Marketing

Cum sa-ti consturiesti audienta ce-ti dezvolta afacerea online.

Content marketing inseamna crearea si promovarea unui continut de calitate, pentru a atrage potentiali clienti si convertirea lor in clienti activi. Continutul este generat in functie de produsele sau serviciile pe care le oferiti, adica va educati vizitatorii, pentru ca ei sa va cunoasca, citeasca si sa le oferiti credibilitate, astfel incat sa devina clientii afacerii dumneavoastra. 

Prin crearea unui continut de calitate crestem numarul vizitatorilor online ce nu sunt interesati doar de continut comercial, cat de continut de calitate, care adauga "plus valoare" produselor sau serviciilor pe care le oferiti. Atragerea potentialilor clienti prin crearea de continut interesant si util, este felul in care va demonstrati experienta, entuziasmul si va cresteti credibilitatea. O strategie de content marketing creata corect, va ajuta sa atrageti noi vizitatori pe site-ul dumneavoastra, dar in acelasi timp demonstrati clientilor activi faptul ca sunteti printre cei mai bun in ceea ce oferiti. 

Fiecare strategie de content marketing este diferita, in functie de tipul de afacere online.Implicarea echipei dumneavoastra este intotdeuna obligatorie, iar impreuna cu echipa noastra, putem crea si publica continut de calitate, care sa genereze cele mai bune rezultate pentru afacerea dumneavoastra. 

Procesul este urmatorul:

Analiza: prin colaborarea echipei noastre cu echipa dumneavoastra, putem combina experienta noastra in online cu experienta voastra in industria in care activati, reusind sa identificam astfel, ceea ce potentiali clienti cauta online. Identificam produsele si serviciile ce genereaza un volum semnificativ de cautari, identific tipul de potential client si stabilim un calendat pentru creare si publicarea de continut.

Creatia: avem colaborari cu o echipa de content writers ce poate produce continut de calitate, informativ si atractiv. In acelasi timp, va putem oferi consultanta directa, sau putem colabora cu echipa dumneavoastra pentru crearea unui continut de calitate. Continutul este creat si publicat in functie de calendarul stabilit, dupa o atenta verificare a echipei noastre. 

Promovarea: crearea unui continut de calitate este esentiala, dar daca nimeni nu-l gaseste, cum ii putem oferi valoare? Echipa noastra va identifica si folosit tehnicile necesare pentru promovarea continutului.

Rapoarte: fiecare campanie trebuie analizata in functie de datele obtinute. Va oferim un raport ce contine traficul, vanzarile, cererile de oferta sau infromatii si semnalele sociale obtinute in urma campaniei de content marketing.

clienti
Optimizare SEO

Procesul de optimizare SEO

optimizare seo
Google AdWords

Promovare online prin campanii PP

ppc adwords
Social Media

Socializati cu potentiali clienti

social media
vizite organice

1.400,000+

vizite organice au primit clientii nostri in 2013.

procente clienti

92%

dintre clientii nostri au optat pentru servicii de mentenanta.

clienti activi

85+

clienti activi, unii dintre ei lucreaza de peste 6 ani cu noi.

expertiza

6 Ani

de experienta SEO. O parte dintre clienti sunt cu noi de la inceput.