Social media

Promovare prin Social Media

Social Media descrie tehnologii, platforme si metode prin care utilizatorii recomanda continut online.

social media

Social Media implica continut creat de utilizatori si permite acestora sa recomande, discute sau sa participe in discutii. In acelasi timp ofera persoanelor si afacerilor sa devina atat cititori cat si creatori de continut. 

Continutul este de mai multe tipuri, precum: text, imagini, video si audio. Comunitatile online sunt create tot prin social media, incercand sa atraga intr-un singur loc, persoane cu interese comune. 

Tipuri de platforme social media:

  • Retele Sociale – Retelele Sociale sunt platforme dezvoltate pentru ca utilizatorii sa interactioneze unul cu altul si sa le permita acesotra sa-si creeze conturi personale prin care pot comunica cu alti useri - prieteni, familie sau colegi. Retelele sociale permit utilizatorilor sa publice si sa recomande continut. Cele mai poluare retele sociale sunt Facebook, Twitter, Pinterest si LinkedIn.
  • Video Sharing – Continutul video se poate incarca si vizualiza online, prin utilizarea unor platforme specializate, cum ar fi Youtube sau Vimeo. Utilizatorii pot comenta continutul video, pot genera recomandari prin link-uri si discutii.
  • Photo sharing – Site-urile ce ofera posibilitatea publicarii de imagini sunt din ce in ce mai polulare. Publicarea de imagini online permite utilizatorilor sa comenteze imaginile si sa le recomande prin link-uri si discutii.Cele mai cunosctute site-uri sunt Flickr si Pinterest.
  • Blogging/Forums – Blogurile si Forumurile sunt tipuri de site-uri ce apartin unor persone, afaceri sau comunitati. Diferenta intre un blog si un site, este ca acesta are continut frecvent publicat, abordeaza subiecte generale sau particulare si poate fi creat pe platofrme gratuite sau pe domenii unice. In comparatie cu un site de prezentare, pe un blog aveti posibilitatea sa postati comentarii sau adaugati articole. Micro blogging este un model mai recent, ce ofera utilizatorilor posibilitatea sa adauge conent scurt si in mod frecvent – Twitter este cel mai popular.
  • Social Bookmarking – Site-urile de Social bookmarking permit utilizatorilor sa publice si sa recomande orice tip de continut online. Pot recomanda, publica si comenta orice tip de continut, iar prin folosirea bookmark link-ul respectiv este citit si recomandat de alti utilizatori, beneficiind astfel de o promovare rapida in mediul online.Cele mai populare site-ul desocial bookmarking sunt: Digg, StumbleUpon, Reddit si del.icio.us.

Nu este o lista completa a tuturor tipurilor de platforme Social Media, dar va ofera o ideea despre tipurile de site-uri, grupate sub denumirea generica de Social Media.

social media
 

Attitude ofera servicii profesionale de promovare prin Social Media

Suntem o echipa care intelege foarte bine ce inseamna promovarea prin Social Media. Intelegem exact de ce este nevoie pentru a transforma activitatea Social Media in rezultate. 

Administrarea fiecarui canal Social Media necesita timp si experienta, iar un departament de marketing offline nu poate obtine cele mai bune rezultate.

Serviciile noastre Social Media includ crearea si administrarea unor canale diferite zi de zi, cu scopul de a promova afacerea, produsele sau serviciile dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati.

Facebook

Pages, Ads & Management

facebook

Detalii

Twitter

Ads, Management & altele

twitter

Detalii

LinkedIn

Profile, Ads & altele

linkedIn

Detalii

Pinterest

Profile, Competitie & altele

pinterest

Detalii

Optimizare SEO

Promovare online prin SEO

optimizare seo
Google AdWords

Promovare online prin campanii PPC

ppc adwords
Social Media

Socializati cu potentiali clienti

social media
clienti