Portofoliu
 

Vitaplus

vitaplus

Despre proiect: Vitaplus este un magazin online dedicat produselor naturiste, cosmeticelor si suplimentelor, clientii avand de ales dintr-un catalog care inglobeaza mai bine de 1800 de unitati impartite in diverse domenii specifice. Pornit ca o alternativa viabila a magazinelor de produse naturiste intalnite in diverse localitati din tara, magazinul s-a impus pe o piata in care increderea clientilor este una destul de scazuta, Vitaplus compensand aceste caracteristici prin intermediul unui plan de activitate extrem de elaborat, axat indeosebi pe comercializarea unor produse de calitate superioara, oferite de brand-uri importante la nivel national si international.

Avand deja un magazin online care nu mai prezenta interes pentru clienti si ingreuna intregul proces de achizitie, reprezentantii Vitaplus ne-au contactat in vederea implementarii unei solutii de comert electronic cu totul si cu totul diferita, mult mai avansata din punct de vedere tehnologic si in acelasi timp capabila sa ofere o facilizare a procesului de promovare online. In aceste conditii, am ales sa realizam un layout personalizat, menit sa reprezinte afacerea la nivel online si, in acelasi timp, sa fie in concordanta cu nisa magazinului.

Din nefericire, clientul isi dorea ca versiunea noua a magazinului sa fie terminata intr-un timp scurt, iar Attitude nu putea dezvolta proiectul intr-un termen mai mic de 2 luni, astfel incat clientul a decis sa caute o alta agentie cu program mai putin incarcat.

La cerere, designul realizat de echipa Attitude poate fi implementat pentru orice alta afacere similara sau magazin online care considera ca aceasta imagine poate reprezenta compania in mediul online.

Client: Vitaplus

Design: Responsive, Drupal