Portofoliu
 

Pescuiala

pescuiala

Despre proiect: Constituind o solutie de calitate pentru toti pescarii aflati in cautarea unor unelte specifice activitatilor de pescuit, magazinul online Pescuiala.ro nu face nimic altceva decat sa transpuna clasicul chiosc dedicat pescarilor intr-o solutie de comert electronic cu posibilitati multiple de achizitie. In acest sens, echipa Attitude, in colaborare cu reprezentantii Pescuiala, a dezvoltat un magazin online complet si-n acelasi timp extrem de complex si de bine structurat, chiar si un pasionat de pescuit cu insuficient de multe aptitudini IT fiind capabil sa-si comande, direct de acasa, produsele de care are nevoie.

Domeniul pescuitului este unul cat se poate de variat si-n acelasi timp atractiv pentru publicul de specialitate si nu numai, comertul nisat reprezentand o solutie viabila in vederea aprovizionarii cu unelte profesionale sau momeli de calitate, capabile sa sporeasca in mod evident randamentul fiecarui pescar. Pornind de la aceasta premisa, Pescuiala.ro se axeaza indeosebi pe acoperirea tuturor subdomeniilor pescuitului si va pune la dispozitie produse specifice, intotdeauna de calitate superioara, preluate de la cei mai mari producatori autohtoni si nu numai.

Solutia de comert electronic aleasa de echipa Attitude este una SmartShop, implementarea unui design unic reprezentand doar o mica parte a activitatii pe care am intreprins-o pe toata durata colaborarii cu reprezentantii Pescuiala.ro. Astfel, pornind de la o imagine de ansamblu pe care am covenit-o alaturi de beneficiarul magazinului, am implementat o suita de functionalitati care desavarsesc procesul de achizitie si, in acelasi timp, ajuta managerii magazinului sa parcurga cu usurinta comenzile, sa-si adauge un numar nelimitat de produse in stoc si sa poata manageria cu rapiditate fiecare interactiune cu clientul sau furnizorii.

Client: Pescuiala

Solutie: Cs-cart 4.1