Portofoliu
 

NaturaShop.ro

magazin naturashop

Despre: Naturashop.ro este unul dintre cele mai importante magazine online dedicate comertului de produse naturiste, gama variata de produse precum si serviciile conexe propulsandu-l in topul preferintelor consumatorilor. Printre principalele categorii de produse regasim produse naturiste, tratamente de specialitate, remedii naturale, cosmetice 100% naturale, suplimente nutritive sau chiar medicamente ce pot fi eliberate cu sau fara prescriptie medicala.

Pe langa produsele atent selectate pe care magazinul online le distribuie respectand legislatia aferenta, veti putea citi numeroase sfaturi medicale inaintate de specialisti in domeniul medical, date de natura tehnica eliberate de furnizorii produselor respective sau chiar recomandari provenite din partea medicilor nutritionisti sau a altor cadre medicale de profil. Exista un stoc de peste 4000 de produse impartite in mai multe categorii, Naturashop acoperind numeroase domenii de natura medicala si alimentara esentiale pentru consumatorul de rand.

Proiectul Naturashop pe care l-am dezvoltat este primul din aceasta nisa, a produselor naturiste, actuala echipa administrativa a acestui magazin dorind sa aduca imbunatatiri considerabile la vechea solutie ecommerce folosita. Concret, s-a efectuata trecerea de la platforma veche la cea mai noua versiune CS-Cart, programatorii nostri reusind sa implementeze functionalitati avansate dar si un design personalizat, special adaptat cerintelor si necesitatilor inaintate de client.

Actuala solutie de comert electronic implementata de echipa Attitude permite o administrare extrem de facila a sectiunilor precum si a produselor, adaugarea sau eliminarea produselor realizandu-se cu ajutorul unui panou special conceput. De asemenea, exista numeroase module menite sa ajute la managerierea stocurilor de produse precum si la mai buna parcurgere a paginilor de catre vizitatori. Am conceput un design personalizat 100% optimizat din punct de vedere SEO, acest aspect fiind fundamental pentru orice magazin online in vederea elaborarii unei strategii de promovare in cadrul motoarelor de cautare.

Client:S.C. GREENLAND SERVICES SRL>

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: CsCart v4