Portofoliu
 

Media Galaxy

design media galaxy

Despre: MediaGalaxy.ro este unul dintre cele mai cunoscute Magazine Electro&IT din Romania, parte a grupului de magazine Altex.

In luna octombrie a anului 2013, dupa o intalnire cu echipa administrativa a grupului Altex, ni s-a propus sa realizam, in urmatoarea luna, o strategie online care sa includa un nou design a magazinului, o propunere pentru o platforma mai performanta, precum si o strategie elaborata de promovare online si imbunatatire a conversiilor.

Design-ul realizat de agentia noastra este modern, inovativ si extrem de usor de parcurs de utilizatori, accesarea categoriilor si a produselor disponibile pe site realizandu-se extrem de rapid. Ne-am propus un design complet diferit fata de modelele existente si putem spune ca acest obiectiv a fost atins, versiunea finisata de catre programatorii nostri fiind una ce poate fi oricand inclusa in randul magazinelor online premium.

Analizand cu atentie posibilitatile vechii platforme(Magento) si punand in balanta si numeroasele avantaje pe care platforma utilizata de noi le prezinta(CS-Cart), am decis sa realizam intreaga structura folosind solutia dezvoltata de programatorii nostri. Rezultatul? Un magazin online mult imbunatatit, atat din punct de vedere estetic cat mai ales functional, dar si costuri extrem de reduse, resursele utilizate de un magazin CS-Cart avand o pondere de aproximativ 25% din resursele de care are nevoie o platforma ca Magento.

Nefiind elaborat un plan de dezvoltare adecvat in ceea ce priveste brandul Media Galaxy, s-a luat hotararea de suspendare a proiectului asupra caruia am convenit, drept pentru care discutiile au continuat intre reprezentantii Media Galaxy si o companie capabila sa preia in totalitate activitatea companiei.

Client: Media Galaxy

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax