Portofoliu
 

noudinnou.ro

atx

Descriere: noudinnou.ro este un magazin online lansat recent si specializat pe comercializarea de produse secondhand din domeniul IT.In catalogul produselor vom regasi urmatoarele categorii: Calculatoare, Monitoare, Laptopuri, Imprimante, Componente si Retelistica. Cu alte cuvinte, putem spune despre magazinul online noudinnou.ro ca este o alegere ideala pentru persoanele care doresc sa isi achizitioneze calculatoare SH la preturi competitive, laptopuri incepand de la 500 de lei sau care vor sa cumpere online produse performante la preturi scazute.
 
Site-ul noudinnou.ro pune la dispozitia utilizatorilor o interfata (front-end) eleganta si profesionala. Cromatica site-ului este croita pentru a oferi utilizatorului o experienta vizuala placuta, fara a fi culori invazive sau obositoare pentru ochi. Aranjarea in pagina este optimizata pentru a oferi utilizatorilor intr-un mod cat mai facil si eficient produsele pe care acestia le cauta. Meniul este simplificat tocmai din dorinta de a oferi intr-un mod mai rapid si eficient utilizatorilor produsele
pe care acestia doresc sa le achizitioneze si/sau pe care le cauta.
 
Acest magazin online pune la dispozitia clientilor optiunea de Transport gratuit - pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 RON. Totodata, noudinnou.ro face posibila plata in rate fara dobanda si dreptul de retur de 30 de zile. Promotiile sunt constante, fiind intotdeauna oferte competitive prezente pe site.
 
Cu ajutorul agentiei Attitude, noudinnou.ro este un adevarat magazin online ce se bucura de un real succes pe piata de online a nisei pe care activeaza. Platforma folosita este CS-Cart, fiind una dintre solutiile cele mai performante si de top folosite pentru site-urile de tip E-commerce (magazine online). 

Client: ATX Computers

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: Cs-Cart 4.3.4