Portofoliu
 

Animax.ro

magazin animax.ro

Despre: Animax.ro este primul magazin romanesc dedicat exclusiv animalelor de companie, Pet Product, detinatoarea brandului, luand infiintare in anul 1998. La doar trei ani distanta era lansat un prim magazin marga inregistrata Animax, in primavara anului 2001 produsele si serviciile companiei devenind accesibile tuturor romanilor aflati in cautarea specialistului potrivit. Dezvoltarea ulterioara a fost logica, Bucurestiul dar si alte orase importante din tara primind numeroase magazine Animax care, usor, usor, au devenit extrem de populare in randul consumatorilor.

In momentul de fata, divizia de magazine dedicate animalelor, Animax, numara numai putin de 48 de unitati raspandite in cele mai importante orase din tara, acest detaliu conducand la conturarea celui mai important brand al industriei. Experienta Animax este una mai mare de 17 ani, in prezent existand atat magazine dedicate hranei, accesoriilor sau produselor de ingrijire, cat si unitati medicale capabile sa aduca un plus de valoare serviciilor pentru caini, pisici, pasari, rozatoare, pesti sau reptile.

Pana la demararea colaborarii dintre Pet Product SRL si compania noastra, Animax.ro dispunea de un magazin online cu o infrastructura invechita, configurata si adaptata incorect pentru necesitatile utilizatorului de astazi. Proiectul s-a dorit a fi o refacere completa a magazinului online, echipa Attitude implementand ultima versiune Smart Shop, probabil cel mai puternic soft disponibil in clipa de fata pentru realizarea unui magazin online. Pornind de la o platforma performanta, caracterizata de un panou de administrare intuitiv, usor de utilizat, am implementat o interfata grafica personalizata, conceputa cu ajutorul indicatiilor clientului nostru.

Rezultatul? Magazinul online Animax dispune acum de o noua identitate vizuala, produsele fiind incadrate in mai multe categorii pentru o mai buna parcurgere de catre vizitatori. Iubitorii de caini, pisici sau pasari dispun de zone speciale care incadreaza atat hrana cat si accesorii sau produse de intretinere, plasarea unei comenzi realizandu-se in mai putin de cinci minute datorita unui sistem simplificat de comanda. Asadar, pentru a va putea bucura de calitatea produselor si a serviciilor Animax chiar si fara a ajunge in reprezentantele din tara, puteti apela cu incredere la magazinul online conceput de echipa Attitude Agency.

Client: Pet Product SRL

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: CsCart v4