Portofoliu
 

KALAPOD v.3

Kalapod.ro versiunea 3. Multistore, 6 tari, 6 limbi. August 2016

magazin kalapod

Kalapod.ro versiunea 1. Octombrie 2014

magazin kalapod

Despre: Kalapod.ro este unul dintre proiectele ajunse in birourile noastre inca din faza avansata a afacerii, cu alte cuvinte, proprietarul afacerii contactandu-ne pentru dezvoltarea magazinului in momentul in care colaborarea deja existenta nu mai putea sa acopere necesitatile efective ale segmentului ecommerce din zona fashion. Astfel, am preluat un magazin online aflat intr-o etapa medie, principalul scop fiind de dezvoltare a facilitatilor curente cat si de implementare a unor functionalitati care sa conduca procesul de achizitie si de management al incaltamintei si accesoriilor vestimentare la un cu totul si cu totul alt nivel.

Un prim avantaj consimtit a fost preluarea unui magazin online realizat pe aceeasi platforma, versiunea de CS-Cart disponibila la acea vreme permitandu-ne sa implementam cu o mai mare usurinta cererile inaintate de reprezentatii Kalapod.ro. Astfel, am adus in prim plan o noua interfata grafica, una cu mult imbunatatita din punct de vedere estetic dar si operational, amanunt care ajuta in primul si in primul rand utilizatorul de rand. Mai mult de atat, una dintre solicitarile ferme ale reprezentantilor SEPATU SRL a fost de implementare a posibilitatii de navigare in conditii optime de pe device-urile mobile si o viteza de incarcare mult mai rapida. 

In zona de back-end, s-a dorit o facilitare a urmaririi comenzilor plasate de clienti, drept pentru care am implementat functionalitatea de inventar cu numeroase functionalitati avansate, posibilitate de import-export a produselor cat si comenzi real time si statistici detaliate despre trafic. In momentul de fata, panoul de administrare dispune de una dintre cele mai eficiente si-n acelasi timp moderne solutii de manageriere a produselor. Acest mix intre optiunile puse la dispozitia utilizatorilor si numeroasele functii care faciliteaza urmarirea comenzilor fac din Kalapod.ro unul dintre magazinele din segmentul fashion romanesc prin care comertul este cu totul si cu totul aparte.

Cu un trafic de 30.000 vizitatori unici pe zi, echipa Attitude, in colaborare cu specialistii in solutii de gazduire web de la Hostmama, au reusit sa ofere un magazin online cu o viteza de incarcare de sub 1 secunda, magazinul fiind gazduit pe un server dedicat in data center-ul Hostmama. Magazinul se incarca "la click", serverul actual avand capaciatea de a sustine chiar si 50.000 vizitatori unici pe zi, agentia de web design Attitude avand capacitatea de a oferi clientilor sai site-uri cu o viteza de incarcare foarte buna indiferent de volumul de trafic avut.

Client: SC SEPATU SRL

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: CsCart v4