Portofoliu
 

Gofo.ro

gofo

Client: Gofo.ro - magazin de cadouri pentru barbati

Despre: Daca va doriti un magazin online de cadouri cu o varietate aparte de produse dar si un personal calificat, capabil oricand sa va garanteze consiliere inainte de achizitie, atunci Gofo este optiunea pe care ar trebui sa o luati in considerare. Inca de la lansare, politica magazinului a fost de a oferi clientilor sai cea mai variata gama de produse, in cazul de fata cadouri, totul fara a face rabat de la calitate.

In momentul de fata, magazinul online pe care l-am dezvoltat dispune de numeroase sectiuni, fiecarea dintre acestea mizand pe acapararea unui target cat mai vast. Astfel, pentru ca fiecare dintre noi necesita, la un moment dat, un cadou pentru persoanele dragi, putem spune ca magazinul online de cadouri Gofo.ro poate reprezenta o solutie demna de luat in calcul Avantajele Gofo pe piata de profil sunt multiple, pornind de la plaja diversificata de produse si pana la preturile extrem de accesibile, un raport calitate/pret pe care nu multe magazine de specialiate sunt capabile sa il ofere.

In ceea ce priveste segmentul principal de activitate, Gofo.ro se dovedeste a fi un magazin online dedicat in principal barbatilor, produsele disponibile fiind impartite in mai multe domenii de interes, totul pentru a acoperi cu usurinta preferintele domnilor dar si pentru a oferi clientilor posibilitatea de a parcurge cu usurinta anumite domenii de activitate. Astfel, accesand magazinul online de cadouri Gofo.ro, sansele de a gasi cadoul potrivit pentru un barbat cresc considerabil, totul culminand cu o achizitie facila, la un pret corect.

Echipa Attitude a dezvoltat o solutie ecommerce Smart Shop personalizata, magazinul online Gofo beneficiind de un redesign mult mai atent structurat, in concordanta cu principalul domeniu de activitate. Imbinand tehnologii avansate de programare dar si un design unic, am reusit sa conducem standardul de magazin online la un nivel extrem de inalt, rezultatul fiind o solutie de comert electronic personalizata, capabila sa ofere utilizatorilor un proces de achizite rapid si eficient.

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: Cs-cart 4.2