Portofoliu
 

eklimag

eklimag.ro

Despre: eKlimag.ro este un magazin online specializat pe aparate de incalzire, aparate de racire, aparate de purificare si toata suita de aparate de confort. Magazinul online a fost dezvoltat urmand un stil vizual placut si urmarind principiul de a oferi un site performant si usor de utilizat, pentru accesarea catalogului online de produse si pentru achizitionarea online a produselor comercializate. Website-ul a castigat rapid popularitate si prezenta pe internet foarte buna, acesta si-a consolidat pozitia pe piata de specialitate.

eKlimag comercializeaza online numeroasele produse din categorii precum: Incalzire, Racire, Ventilatie, Climatizare, Purificare, Neutralizare miros, Aparatura control si Securitate. Totodata, exista si o sectiune de "Produse Industrie". Transportul este oferit in mod gratuit pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 RON. Toate categoriile de pe site contin numeroase produse, spre exemplu - categoria Calorifere contine peste 180 de modele de calorifere. Serviciile prestate nu se limiteaza doar la comercializare online ci se extind pana la instalare profesionala in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, service autorizat si consultanta gratuita prin intermediul telefonului sau prin e-mail.

Solutia de E-commerce este platforma Cs-Cart, o platforma de top dezvoltata in mod exclusiv pentru magazinele online, fiind una dintre cele mai performante solutii pentru magazinele online. Utilizatorii se pot bucura de o navigare usoara, de o interfata (front-end) usor de utilizat, iar administratorii de o platforma performanta si de o interfata facila (back-end).

Client: eklimag

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: Cs-Cart 4.3.1