Portofoliu
 

ebuget.ro

ebuget

Despre: eBuget este unul dintre ultimele proiecte la care agentia noastra a lucrat si totodata unul dintre cele mai complexe, solutia proiectata si implementata de catre specialistii Attitude Agency implicand realizarea unui site mixt, atat informativ cat si destinat comertului electronic. Rezultatul este un portal destinat tuturor romanilor care doresc sa achizitioneze produse de natura financiar-bancara la un pret corect, modulul de informare permitandu-le sa compare preturile la asigurari, credite & imprumuturi, carduri bancare, utilitati sau alte produse dedicate afacerilor, locuintei sau calatoriilor.

Actuala versiune a site-ului este una user friendly, optimizata atat pentru pc/laptop cat si pentru dispozitivele mobile. Viteza de incarcare a site-ului este una extrem de scazuta indiferent de locatia din care este accesat, in timp ce utilizatorii au la indemana un meniu desenat astfel incat sa afiseze principalele domenii de interes in care eBuget este implicat. Astfel, puteti opta pentru domeniul asigurarilor dar si alte produse si servicii dedicate automobilelor, diverse tipuri de finantare sau carduri de credite, asigurari de viata si de calatorie, utilitati sau vastul domeniu al cumparaturilor, toate in cadrul unui singur site: eBuget.

Construit pe solutia proiectata si utilizata in exclusivitate de catre Attitude Agency, Smart Shop, eBuget se remarca printr-o fiabilitate desavarsita si va ofera toate avantajele unui magazin online. Principalul obiectiv al portalului eBuget ramane informarea cetateanului roman cu privire la produsele si serviciile afisate pe site, astfel ca, daca intentionati sa achizitionati o asigurare, sa intrati in posesia unui credit sau sa alegeti distribuitorul de gaza, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa comparati preturile oferite de principalii pioni ai domeniului de activitate in cauza si sa alegeti produsul sau serviciul care vi se potriveste.

Planurile noastre de viitor implica o imbunatatire constanta a solutiei, drept pentru care lucram intens la realizarea versiunii 2.0 a site-ului eBuget. In functie de necesitatile vizitatorilor si de preferintele lor, vom implementa o serie de noi beneficii care se traduc printr-un grad sporit sa uzabilitate cat si printr-o usurinta desavarsita de comparare a ofertelor inainte de achizitionarea serviciilor sau a produselor vizate.

Client: Ebuget Servicii Online Srl

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: Cs-cart 4.2