Portofoliu
 

deClub.ro V.3

declub.ro V3 - februarie 2016 - update versiune cs-cart, modificare design.

declub

 
 
Declub.ro V.2 - trecerea de la woocommerce la cs-cart 4.3.3 . Noiembrie 2015

declub

Descriere: DeClub.ro este un magazin online dedicat in intregime sexului frumos, oferind o gama variata de produse de imbracaminte si accesorii pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa fie in centrul atentiei la evenimentele la care participa.

Task-ul agentiei noastre pentru acest client a fost acela de a construi un site care sa o ofere o experienta unica clientilor DeClub.ro in timp ce isi cauta produsele preferate, astfel ca, printre propunerile noastre, s-a numarat si platforma CsCart v4, care a fost si cea aleasa de client.

Attitude a migrat magazinul existent de pe platforma WP+Woocommerce catre cs-cart, datorita faptului ca in stadiul actual activitatea magazinului era aproape blocata. Serverul dedicat nu putea genera o viteza suficienta pentru Woocommerce, astfel incat activitatea normala de shopping online sa se desfasoare intr-un ritm rapid. Cu peste 250 useri simultani declub.ro se afla in imposibilitatea de a procesa comenzi. O data cu mutarea pe cs-cart, acelasi server poate suporta fara probleme si 750 useri simultani, oferind astfel administratorilor deClub posibilitatea de a procesa comenzi fara probleme, indiferent de traficul existent.

Viteza de incarcare a fost reduse la sub 1 secunda, pentru un trafic de 400 vizitatori simultani, iar design-ul a fost creat si optimizat pentru rezolutii mari cat si pentru dispozitivele mobile.

Pentru o cautarea mai usoara, site-ul a fost organizat in functie de categoriile de produse prezente pe site, opt la numar, plus o categorie destinata tuturor produselor al caror pret a fost redus. Mai mult, in dreptul fiecarui produs este indicat pretul acestuia, dar si marimile pentru care este disponibil. In acelasi timp, pentru persoanele care nu sunt sigure de marimea care li se potriveste, am pus la dispozitia lor o pagina cu tabelul marimilor europene, dar si cu instructiuni despre cum sa se masoare corect. 

Client: DeClub Invest

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: Cs-Cart 4.3.7