Portofoliu
 

Comenzi.ro

comenzi.ro magazin online

Despre: Comenzi.ro este un magazin online cu state vechi pe piata locala, lansarea din anul 2003 aducandu-i o pozitie confortabila in randul comerciantilor cu experienta. La mai bine de zece ani de la lansare, magazinul si-a consolidat pozitia pe piata de specialitate, ba chiar am putea spune ca este unul dintre putinii comercianti autohtoni care au excelat in toata aceasta perioada si a lucrat constant la imbunatatirea treptata a serviciilor oferite.

Fiind o companie cu capital integral romanesc axata pe satisfacerea tuturor necesitatilor cotidiene ale publicului autohton, Comenzi.ro a dorit sa isi diversifice pe cat se poate gama de produse si putem spune ca a indeplinit cu succes acest detaliu, in momentul de fata existand cateva mii de produse dispuse in aproximativ 20 de domenii de activitate diferite. Puteti achizitiona electronice sau produse IT, articole pentru casa si gradina, telefoane mobile sau tablete, cadouri, produse de infrumusetare sau chiar accesorii auto sau scule, toate produsele disponibile in stoc venind la pachet cu un pret similar celui practicat de producator.

Dupa o perioada in care vechiul magazin online si-a facut pe deplin datoria si a ajutat compania sa isi pastreze pozitia pe piata, proprietarii au decis ca este nevoie de o schimbare demna de evolutia tehnologica aferenta. Site-ul a fost modificat complet, echipa noastra de programatori si web designeri implementand o noua interfata grafica in baza solutiei de comert electronic OpenCart.

Chiar daca importul unui numar atat de ridicat de produse a fost o adevarata provocare, task-ul a fost indeplinit cu succes si am implementat o serie de noi functionalitati in paginile de categorie. Astfel, accesand categoria sisteme de supraveghere video puteti observa paginatia de tip infinite scroll, filtrarea multipla cu ajutorul tehnologiei ajax sau sistemul de comparare pentru doua sau mai multe produse care ajuta utilizatorii sa parcurga cu usurinta detaliile tehnice inainte de achizitie.

Solutia ecommerce este OpenCart, o platforma careia i-au fost implementate numeroase functionalitati adiacente, atat in ceea ce priveste administrarea magazinului cat mai ales in sectiunea de front end, utilizatorii bucurandu-se acum de o interfata prietenoasa, menita sa le ofere intr-o maniera corecta toate informatiile produselor.

Client: Accent NET SRL

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: OpenCart