Portofoliu
 

Comanda Online

comanda online

Despre: Proiectul Comanda Online se doreste un portal ce contine produsele magazinelor online din Romania, inscrise in retelele de afiliere si nu numai, care sa ofere vizitatorului posibilitatea sa comande in functie de prefererintele fiecaruia (marime, culoare, capacitate, etc), sa compare preturi, sa citeasca comentariilor altor useri si sa participe activ la dezvoltarea comunitatii online.

Magazinul dezvoltat pe platforma ecommerce Cs-Cart include aproximativ 200.000 produse, de la diverse magazine online din Romania. 

Datorita filtrelor si a comunitatii (Facebook), magazinul comandaonline.com ofera vizitatorilor posibilitatea sa comunice usor si rapid cu alti vizitatori, dar si sa poata comanda rapid produsul dorit la cel mai bun pret.

Iti doresti o rochie albastra de seara? Sau o bicicleta de copii 5 ani? Pe comandaonline.com le gasesti printr-un singur click si in mai putin de 3 minute ai reusit sa comanzi rochia dorita. In model clasic, cumparatorul trebuie sa viziteze 10-20 de magazine online ca sa poata cauta produsul dorit, pierzand astfel foarte mult timp. Acum poate compara produsele din mai multe magazine, intr-un singur loc.

Client: Leverage Media

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: Cs-cart 4.