Portofoliu
 

City Square Center

city-square-center

Despre proiect: City Square Center este o companie romaneasca implicata in domeniul resurselor umane, in cadrul organigramei existand aproximativ zece subsidiare capabile sa va ofere servicii de nisa. Astfel, avem parte de departamente medicale, de recrutare sau chiar de management local, fiecare serviciu pus la dispozitie clientilor fiind caracterizat de profesionalism si implicare activa din partea tuturor membrilor echipei CSC.

In clipa de fata, pe site-ul companiei ruleaza o solutie invechita a site-ului, principalul motiv pentru care reprezentantii CSC ne-au contactat in vederea imbunatatirii serviciului online pus la dispozitia clientilor. Astfel, am avut in vedere actualul stadiu al site-ului de prezentare pe care compania il detine si am propus varianta de design prezentata mai sus, versiunea finala incorporand toate caracteristicile dorite de client. Ajungand in faza finala in ceea ce priveste conceperea designului efectiv, CSC a decis stagnarea colaborarii din rationamente financiare, drept pentru care site-ul pe care echipa Attitude a reusit sa-l implementeze pe o solutie Drupal poate fi achizitionat de catre orice alta companie.

Drupal este unul dintre cele mai solide CMS-uri disponibile pe piata, panoul de administrare solid si numeroasele functionalitati oferindu-i o manageriere facila, un grad sporit de siguranta dar si posibilitatea de dezvoltare in viitorul apropiat. Astfel, daca designul prezentat anterior va prezinta interes si doriti implementarea lui plus efectuarea anumitor modificari in vederea obtinerii unei imagini adecvate pentru afacerea pe care o conduceti, ne puteti contacta pentru obtinerea unei cotatii de pret.

Client: City Square Center

Design: Responsive, Drupal