Portofoliu
 

Boutique Mall / B-Mall.ro

Boutique Mall

Despre:  Boutique Mall (b-mall.ro) este unul dintre cele mai cunoscute Magazine de Fashion din Romania, parte a grupului de magazine Boutique Mall.

In luna Martie a anului 2017, dupa o intalnire cu echipa administrativa a grupului Boutique Mall, ni s-a propus sa realizam, in urmatoarea luna, o strategie online care sa includa un nou design a magazinului, o propunere pentru o platforma mai performanta, precum si o strategie elaborata de promovare online si imbunatatire a conversiilor.

Design-ul realizat de agentia noastra este modern, inovativ si extrem de usor de parcurs de utilizatori, accesarea categoriilor si a produselor disponibile pe site realizandu-se extrem de rapid. Ne-am propus un design complet diferit fata de modelele existente si putem spune ca acest obiectiv a fost atins, versiunea finisata de catre programatorii nostri fiind una ce poate fi oricand inclusa in randul magazinelor online premium.

Analizand cu atentie posibilitatile vechii platforme (platofrma custom) si punand in balanta si numeroasele avantaje pe care platforma utilizata de noi le prezinta (CS-Cart v5.2), am decis sa realizam intreaga structura folosind solutia dezvoltata de programatorii nostri. Rezultatul? Un magazin online mult imbunatatit, atat din punct de vedere estetic cat mai ales functional, dar si costuri extrem de reduse, resursele utilizate de un magazin CS-Cart avand o pondere de aproximativ 25% din resursele de care are nevoie o platforma custom.

Magazinul online b-mall.ro ofera clientilor peste 165.000 produse, 300 colectii.Pe langa dezvoltarea unei platforme rapide si cu design minimalist, provocarea pentru noi a venit din dezvoltarea platformei pentru seo avansat = marimi indexabile, colectii indexabile, culori, etc. Cautarile pentru produsele Fashion (100% brand) sun realizate in functie de colectie, brand sau marime+culoare, sau mix. Ex: adidasi neo city albi 37!

Client: Boutique Mall

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax