Portofoliu
 

Bestvalue.ro

Bestvalue

Despre proiect: Best Value este o retea de magazine distribuite in numeroase puncte cheie ale celor mai importante urase din tara, echipa manageriala fiind insusi Millenium Pro Design, companie care reuseste sa controleze in cele mai mici detalii activitatea derulata in cei aproximativ 12 ani de existenta pe piata din Romania. Cifrele actuale ale lantului de magazine Best Value ne indica aproximativ 2300 de metri patrati ocupati, atat cat masoara suprafata totala a magazinelor companiei, numai putin de 800.000 de clienti declarati incantati sa achizitioneze produsele comercializate si aproximativ 200 de angajati.

Incepand din anul 2006, Millenium Pro Design a demarat un parteneriat alaturi de Gebr. Heinemann, companie care se mandreste cu titulatura de cel mai important pion al pietei de retail din domeniul travel, drept pentru care putem spune ca acest moment a avut o importanta covarsitoare in evolutia ulterioara a serviciilor oferite.

Solicitarea ajunsa pe adresa firmei noastre s-a adresat sectiunii de comert electronic, Best Value dorind o noua identitate vizuala in ceea ce priveste magazinul online deja existent. Practic, pornind de la actuala solutie de comert electronic utilizata cu succes in decursul ultimilor cinci ani de activitate, am decis refacerea intregii parti vizuale, drept dovada ca rezultatul finit nu este nimic altceva decat un magazin online care poate fi accesat cu usurinta datorita optimizarii efectuate la nivelul codului sursa. Cu un design personalizat si numeroase functionalitati care extind utilitatea magazinului, versiunea finisata de catre echipa noastra a fost acceptata de catre reprezentantii Millenium Pro Design.

UPDATE: Datorita unor modificari ale proiectului online Best Value, magazinul online realizat de echipa Attitude nu a mai putut fi acoperit financiar de catre beneficiar, astfel ca Millenium Pro Design a fost nevoita sa pastreze vechea solutie de comert electronic. Punem la dispozitia altor clienti interesati intregul proiect + modificarile aferente in vederea personalizarii magazinului, Attitude angajandu-se sa implementeze acest design si alte functionalitati la pretul convenit de ambele parti.

Client: Millenium Pro Design

Design: Responsive, solutie ecommerce Cs-cart