Portofoliu
 

FAREST Windows v.2

Versiunea 2 - update cs-cart 4.3.9, adaugare functionalitate magazin online, imbunatatiri avansate calculator ferestre pvc, design nou, versiune mobil cu design modern. (ianuarie 2017)

magazin artelier

Versiunea 1 - octombrie 2013.

design farest

Despre: Site de prezentare pentru principalul producator de ferestre pvc ( termopane ) din Romania. Solutie magazin online, pentru comenzi rapide si in viitor, pentru un magazin de ferestre termopan, usi si accesorii.

Echipa Far Est isi dorea un site care sa ofere vizitatorilor informatii despre produsele lor, mai clare si mai utile. In acelasi timp a trebuit sa integram ambele tipuri de produse, in acelasi site: tamplarie pvs si mobila. Attitude dezvolta si promoveaza doar divizia de tamplarie pvc, divizia de mobila fiind deja in lucru cu alta companie.

Am optat pentru o solutie de magazin online, datorita faptului ca indiferent de tipul de produse, mai devreme sau mai tarziu, se vor vinde online. Site-ul functioneaza pe baza unei oferte estimative, prin care se genereaza comenzi, iar finalizarea comenzilor se face dupa o masuratoare exacta, facuta de catre echipa Far Est.

Ne-am propus crearea anumitor categorii, in care Far Est sa poata comercializa produse standar, cu dimensiuni uzuale, astfel incat sa simplificam tot procesul de vanzare online. Datorita unui site creat corect, traficul a crescut foarte mult in lunile de dupa lansare si implicit numarul de comenzi sau clienti.

Ne-am propus pentru lunile urmatoare sa simplificam procesul pentru "reparatii termopane" si ale servicii conexe, astfel incat investitia companiei in online sa poata genera in urmatorii ani un ROI mult mai mare, in comparatie cu afacerea clasica, offline.

Client: Far Est Windows

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma: Cs-cart 3