V-ati pierdut traficul?

Va ajutam sa-l recuperati prin eliminarea penalizari Google.

penalizare googleAti pierdut majoritatea traficului intr-o perioada scurta de timp?

Site-ul dumneavoastra si-a pierdut pozitiile in rezultatele oferite de Google?

Cu siguranta site-ul dumneavoastra sufera de o penalizare manuala sau algoritmica.

Attitude ofera servicii profesionale de promovare online, iar acest fapt implica tratarea cu maxima seriozitate a tuturor schimbarilor de algoritm ale motoarelor de cautare. 

Daca site-ul dumneavoastra a fost penalizat de catre un update Penguin sau aveti o penalizare manuala, suntem aici sa va ajutam.

Am creat un serviciu special de recuperare a site-urilor in urma unor penalizari, in special Panda. Va oferim posibilitatea sa va recuperati site-ul prin eliminarea penalizarii si dupa caz, sa recuperati traficul pierdut si pozitiile de top. 

SEO s-a schimbat complet. Tehnicile vechi, care au functionat ani de zile, acum sunt motive principale de penalizare.

 

Recuperare site penalizat de Google Penguin

Daca ati fost penalizat de Penguin, atunci stiti cu siguranta cat de importanta este pozitionarea site-ului dumneavoastra in pozitiile de top in rezultatele oferite de Google. Datorita cresterii numarului de clienti, afacerea dumneavoastra s-a extins, iar acum nu mai aveti un volum de lucru cu care v-ati obisnuit.

Cu siguranta va doriti tot traficul inapoi, dar mai important, aveti nevoie de acel trafic urgent. De aceea aveti nevoie de serviciul nostru pentru recuperarea site-ului.

O penalizare in urma unui update Google Penguin, se datoreaza unei campanii seo gresite, prin obtinerea unor link-urilor de calitate foarte slaba si/sau crearea unui procent foarte mare de link-uri cu titluri spam.

Cum functioneaza serviciul de recuperare dintr-o penalizare Google Penguin:

 

analiza links penguin

1. Audit Links

Echipa noastra analizeaza toate link-urile active catre site-ul dumneavoastra si evalueaza profilul de link-uri, pentru a determina cauza penalizarii penguin.

 

separator

eliminare linkuri

2. Eliminare Links

Incercam sa contactam proprietarii link-urilor de calitate mica si le cerem sa elimine sau actualizeze link-urile catre site-ul dumneavoastra.

 

 

separator

disavow pinguin

3. Disavow

Google ofera serviciul Disavow, pentru eliminarea tuturor link-urilor ce nu pot fi eliminate manual. Stabilim lista cu link-urile daunatoare si o trimitem catre eliminare.

 

separator

penguin reconsideration

4. Reevaluare

Trimitem o cerere catre echipa Google, pentru reevaluarea site-ului dumneavoastra, specificand clar ce modificari am adus profilului de link-uri si cerem eliminarea penalizarii, implicit repozitionarea site-ului dumneavoastra.

 

separator

raspuns penalizare

5.Raspuns

Daca echipa Google considera ca profilul site-ului dumneavoastra nu este curatat complet, revenim la pasul 1 si repetam procesul pana la eliminarea penalizarii.

 

 

 

 

 

 

Recuperarea nu inseamna eliminarea tuturor link-urilor

Exista un diferenta majora intre eliminarea tuturor link-urilor de calitate slaba si eliminarea link-urilor care ajuta site-ul dumneavoastra SEO. Google nu ofera detalii despre link-urile de calitate slaba, asteptand din parte proprietarilor (webmaster) sa elimine toate link-urile de calitate slaba.

Noi, incepem eliminarea link-urilor in functie de calitatea acestora, treptat, pana cand Google considera ca este suficient, pentru eliminare penalizarii. Daca am elimina toate link-urile de slaba calitate din prima cerere, sunt sanse foarte mari ca site-ul dumneavoastra sa fie repozitionat in pozitii foarte slabe, fiind nevoit sa incepeti o strategie seo de la zero.

Echipa noastra va ofera consultanta seo pe tot parcursul perioadei necesare pentru eliminarea penalizarii. Ulterior puteti opta pentru o campanie de optimizare seo oferita de echipa noastra sau dupa caz, de consultanta seo pentru viitoarea campanie seo.

clienti
Optimizare SEO

Promovare online prin SEO

optimizare seo
Google AdWords

Promovare online prin campanii PPC

ppc adwords
Social Media

Socializati cu potentiali clienti

social media
vizite organice

1,400,000+

vizite organice au primit clientii nostri in 2013.

procente clienti

92%

dintre clientii nostri au optat pentru servicii de mentenanta.

clienti activi

85+

clienti activi, unii dintre ei lucreaza de peste 6 ani cu noi.

expertiza

6 Ani

de experienta SEO. O parte dintre clienti sunt cu noi de la inceput.