Marketing afiliat

Promovare online prin marketing afiliat.

 

Affiliate Marketing este considerata cea mai simpla metoda de promovare online
Detineti o echipa de vanzari formata din sute / mii de agenti, platiti doar la comision.

1. Audit
2. Start-up
3. Comunicare
4. Costuri
 

Marketing Afiliat sau promovarea prin Afiliere

Platiti doar pentru conversii

Marketing-ul afiliat este metoda de promovare cu cel mai mic risc. In cazul marketing-ului afiliat clientul plateste doar daca vizitatorii ii comanda produsele sau serviciile. Este intr-un fel o echipa de vanzari, platita la comision. O gama diversificata de site-uri va publica banerele, produsele sau link-urile, astfel incat daca un vizitator da click si genereaza o comanda, advertiserii primesc un comision pentru comanda respectiva.

Attitude detine experienta si expertiza necesara pentru a crea si promova o campanie de promovare prin afiliere de succes. Administrarea unei campanii de promovare implica cateva ore de munca in fiecare zi, pentru cresterea numarului de afiliati si optimizarea campaniei. 

 

1. Audit/Analiza

Inceputul unei strategii seo

Echipa noastra va analiza cu atentie modelul dvs de business online, structura de produse, nisa clientilor carora va adresati si alte elemente importante, pentru a putea propune o solutie completa si competitiva de marketing afiliat.

Afilierea este cel mai performant canal de promovare dar are particularitati de aplicare, functie de nisa si magazin, scopul nostru fiind de a identifica metoda cea mai sigura de implementare.

Marketingul afiliat asigura intre 10 si 30 procente din vanzarile unui magazin obisnuit,

 

audit seo

2. Start up

Aplicatii pentru monitorizarea site-ului

Dincolo de rezultatele magazinului dvs. sunt importante si magazinele concurente din nisa dvs de piata, acordand atentie deosebita celor care beneficiaza deja de marketing afiliat prin programe proprii sau pe platforme dedicate.

Functie de strategia dvs de marketing si situatia in piata de profil, putem structura o campanie de afiliere coerenta si de maxim interes pentru afiliati, oferta noastra publica atragandu-le atentia inca din prima zi.

Micile formulari juridice ale campaniei vor fi prinse in “Termeni si conditii” care vor asigura o functionalitate normala a campaniei de marketing afiliat, neoferind posibilitati de fraudare sau promovare injusta a magazinului pe care il reprezentam.

 

3. Comunicare

Avem nevoie de un site creat corect

Este important pentru noi sa va puteti concentra pe buna functionare a magazinului, deci tot ceea ce inseamna comunicare cade in sarcina noastra. Asiguram numar de telefon si email dedicat cu program prelungit, comunicam periodic noutatile, promotiile sau orice campanie pe care o derulati, ne asiguram ca primim si interpretam feedback.

Vom reprezenta campania dvs in fata celor mai performanti afiliati incercand atragerea lor chiar si prin incentivari/bonusari suplimentare. Ne plac discutile live si vom participa cu placere in numele dvs la intalniri cu afiliatii. Supraveghem cu atentie forumurile de profil si punctam in orice discutie in care magazinul dvs este implicat.

Procesarea noilor afiliati sau a comisioanelor este in sarcina noastra, ne asiguram ca oferim termene rezonabile de procesare si explicatii decente cand este cazul. Putem contacta direct un afiliat pentru rezolvarea unei probleme.

optimizare site
 

6. Costuri

Rezultate dovedite

Serviciile noastre sunt integrale si la un pret fix, nu lucram mai mult sau mai putin pentru un alt client. Costurile lunare sunt mult mai mici decat ale unui angajat propriu, in plus, la noi gasesti o intreaga echipa de profesionisti.

raport seo

clienti
Optimizare SEO

Promovare online prin SEO

optimizare seo
Google AdWords

Promovare online prin campanii PPC

ppc adwords
Social Media

Socializati cu potentiali clienti

social media
vizite organice

100,000+

comenzi online au obtinut clientii nostri in 2013.

procente clienti

80%

dintre clientii nostri folosesc afilierea de peste 2 ani.

clienti activi

10+

clienti activi, unii dintre ei lucreaza de peste 4 ani cu noi.

expertiza

4 Ani

de experienta in administrarea campaniilor de marketing afiliat.