Blog
2011 26 Jul

Red Angus - Restaurant Bucuresti - DE EVITAT!!!-Centru Vechi-Steak House

Mi-am propus, dupa o experienta de peste 1 an pe piata din romania, sa ofer celorlalte agentii de web design sau optimizare seo, o lista de clienti de evitat, clienti care prefera munca gratuita, nu platesc, ..., pe romaneste : TEPARI!!!

RedAngus - Restaurant Bucuresti - Steak House

Am inceput optimizarea pentru cuvintele cheie:

  • restaurant bucuresti
  • steak house
  • ..... 7 cuvinte in total.
Bineintele am preferat sa incasam dupa ce cuvintele ajung in prima pagina. Mare greseala.

Am aflat cu stuperfactie ca defapt campania de adwords, ridica site-ul in resultatele google, si ca cei de la firma de PR au zis, ca noi nu am lcurat nimic!

Va sfatuim sa nu colaborati cu Restaurantul Red Angus

Din cate am observat, se obisnuieste in romania, ca unii propietari de site-uri sa nu mai plateasca pentru serviciile cerute, in principal cele de optimizare seo, si sa treaca de la o firma la alta, in final ei fiind singurii beneficiari.

Daca sunteti contactati de Cristiana de la RedAngus, va sfatuim sa nu colaborati cu ei. Bugetele pentru promovare sunt mici (nici 14 mil nu au), site-ul este facut de amatori, si peste toate nici macar  nu platesc. 

" Compania de PR ne-a ridicat in google, datorita campaniilor de Adwords, voi ne-ati lasat balta" - Cristiana - RedAngus

Sper ca acest post sa apara pe prima pagina in Google pentru RedAngus, astfel incat sa fie citit de cat mai multe persoane. 

Celor de la RedAngus le urez succes, la fel si firmei de PR, care se pricepe foarte bine la promovare online, si ne vedem peste 1 an, pe google :)

scris de