Blog
2010 30 May

De Evitat in Logo Design

Logo-ul companiei este singura imagine care va reprezinta in branding, este modul in care oamenii va identifica si isi remintesc de compania dvs, asa ca este foarte important sa aiba un design corect. Cu toate ca nu este o stiinta exacta sunt totusi cateva aspecte care merita mentionate pe care majoritatea designerilor de logo nu le iau in considerare.

Design-ul de Logo trebuie sa fie unic, bold si usor de inteles, trebuie sa aiba o viata lunga si sa nu se bazeze pe trucurile trend-urilor actuale. Aceste trucuri vor disparea rapid, dar ceea ce va doriti este un design de logo care va dura.

Folosirea imaginilor "raster" pot lasa o imagine neclara si fragmentata, cele mai buen rezultate se obtin in mod traditional cu grafica vectoriala, deoarece acestea pot fi reduse si cel mai important, marite la orice dimensiune.

Folosirea de imagini stock, garanteaza o imagine a companiei si site-ului dvs de amator. De asemenea, asigurati-va cand angajati un logo designer, ca designul este personalziat pe compania dvs si ca designerul nu face teste cu ultimele fonturi sau teme aparute.

Verificati ca design-ul sa nu fie prea complex si foarte colorat, acest design de logo-uri vor pierde mesajul firmei dvs si vor genera confuzie printre clienti. Verificati daca culorile din logo design merg si in alb negru, pentru ca nu puteti folosi tot timpul un logo colorat, mai ales la print-urile generale.

Asigurati-va ca fontul pe care il alegeti nu este foarte complicat si este usor de citit, sau ca logo designer-ul nu include prea multe stiluri de font-uri, fapt care va transforma logo-ul in unul greu de descifrat.

Daca sunteti interesat in consiliere pentru logo-ul dvs sau doriti sa cream un nou logo pentru compania dvs, nu ezitati sa ne contactati.

 

 

scris de