Blog
2011 06 Dec

Promovare online nisa de asigurari

Dupa aproape 1 an de zile si dezvoltarea a peste 42 de site-uri de nisa de asigurari, Attitude NU mai promoveaza site-uri interne pentru nisa de asigurari, incepand cu noiembrie 2011. Datorita faptului ca piata de asigurari online are un trend in scadere, cu peste 40% fata de anii precedenti, si investitia necesara pentru promovarea unei astfel de nise este foarte mare, am decis sa renuntam la site-urile interne, dar sa continuam promovarea pentru 2 dintre clientii nostrii.

Astfel completand serviciile de web design si graphic design, incepand cu noiembrie 2011, Attitude dezvolta strategia de promovare si marketing pentru 2 dintre cei mai buni brokeri din piata de asigurari, Otto Broker si Netrisk Broker.

Site-urile dezvoltate de noi vor deveni fundatia promovarii online pentru cei 2 clienti, iar cele care ocupa locul 1-3 vor fi inchiriate pe termene scurte de 1 an.

Astfel, NU vom prelua nici un proiect nou, nici pentru servicii de webdesign, si nici pentru servicii de promovare si marketing, pentru clientii din nisa de asigurari, in urmatorii 2-4 ani.

Prin profesionalism, si servicii de calitate demonstrate atat prin serviciile de web design cat si prin cele de marketing online de catre Attitude, dar si datorita serviciilor de calitate oferite de clientii nostrii, dorim sa creem 2 branduri puternice in piata de asigurari online si offline.

scris de