Blog
2010 25 Mar

De ce ai nevoie de un Website?

Orice fel de afacere are nevoie de o anumita prezenta online. Nu numai ca potentialii clienti se asteapta ca ea sa existe, dar este de asemenea si una din cele mai usoare posibilitati de a-ti largi piata de desfacere.

Daca nu ai un website, cum te vor gasi pontentialii clienti online? Si daca nu te gasesc pe tine, atunci pe cine gasesc - pe competitorii tai?

Stiai ca 71 % din utilizatorii de internet mai degraba intra online sa caute produse si servicii pentru zona lor decat sa caute in cataloage tiparite cu firme, in pagini aurii sau in cartea de telefoane? Care sunt motivele pentru care acestia prefera sa caute online?

* Usurinta - pot afla despre produsele tale, sa vada portofoliul tau de clienti si sa cumpere produsele tale chiar daca magazinul fizic e inchis!
* Accesul la informatii - Un website furnizeaza mai multe informatii decat pagini aurii, cu continut, detalii despre produse si imagini, toate interactive.
* Lipsa presiunii de cumparare ( si in plus e chiar in regula sa fii imbracat in halat de baie cand intri pe un website)

Sa furnizezi informatii despre afacerea si serviciile tale este una dintre cele mai importante moduri de a-ti servi clientii. Un website furnizeaza informatii despre afacerea ta 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, oricand este convenabil pentru ei! Cand website-ul este orientat catre servirea clientilor si cumparatorilor tai, iti va fi chiar mai usor apoi sa gasesti si alte cai de a folosi internetul pentru promovarea afacerii si a serviciilor tale.

Cat despre apelurile telefonice, stii foarte bine ca timpul tau este irosit raspunzand la aceleasi intrebari in continuu. O mare parte din timp este folosit pentru a da raspunsuri la aceleasi intrebari la care potentialii clienti si cumparatori vor raspunsuri inainte de a cumpara de la tine.

Asigura-le potentialilor tai clienti si cumparatori o pagina cu raspunsuri la " Intrebari Frecvente ". Asta demonstreaza ca iti pasa de nevoile clientilor tai si ca tocmai ai redus timpul petrecut la telefon raspunzand meleu la aceleasi intrebari standard.

 

scris de